Lifestyle

Adevarul despre copiii Ceausestilor: „I-a adoptat copii pe care-i facuse cu altii…”

Adevarul despre copiii Ceausestilor! Ies la iveala marturii senzationale despre Elena si Nicolae Ceausescu, dar mai ales despre copiii cuplului.

In cartea intitulata ‘Maurer si lumea de ieri – Marturii despre stalinizarea României’, scrisa de Lavinia Berea, Ion Gheorghe Maurer sustine ca inainte de casatoria cu Nicolae Ceausescu, Elena ar fi avut deja doi copii, pe Zoia si Valentin, acestia fiind frati vitregi cu Nicusor.

„I-a adoptat copii pe care-i cu alții și i-a mai făcut și el un copil”

In momentul in care a fost intrebat ce stie despre cuplul Ceausescu, Ion Gheorghe Maurer a raspuns:

Adevarul despre copiii Ceausestilor. „Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ʼ44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copii pe care-i cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor.

Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, se arată în cartea Laviniei Betea.

In momentul in care a venit vorba despre Zoe si Valentin, membrul PCR a spus: „Nu. El i-a crescut dar de făcut, ea știe cu cine i-a făcut”. Despre copii se zvonește că au fost adoptați după ce au rămas orfani, în urma secetei care a bântuit Moldova, imediat după război, lucru care nu a stat tocmai așa, căci Maurer susține că nu s-au dat mai multe detalii pentru ca ”țara românească să nu îi bârfească”.

„I-a adoptat Ceaușescu atunci când s-a însurat cu ea. Dar nu spuneau, probabil, că nu sunt și-ai lui să nu bârfească țara românească despre ea că n-a luat-o Ceaușescu fecioară!”, potrivit EVZmonden.