Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adevărul despre cura de slăbire. Oana Radu o spune pe bune: Am slăbit foarte brusc prin…
Showbiz

Adevărul despre cura de slăbire. Oana Radu o spune pe bune: Am slăbit foarte brusc prin…

Adevărul despre cura de slăbire. Oana Radu o spune pe bune: Am slăbit foarte brusc prin...

Adevărul despre cura de slăbire. Din dorința de a da kilogramele nedorite jos, multe persoane mănâncă mai puțin, se abțin de la tot felul de bunătăți, dar nu se gândesc că organismul uman nu știe un lucru. Nu știe că am decis să ținem o dietă și mulți dintr ei se confruntă cu diferite probleme neplăcute. Același lucru a pățit și cântăreața Oana Radu.

După ce a slăbit brusc, Oana Radu a mărturisit că s-a confruntat cu o problemă neplăcută pentru multe femei. Frumoasa cântăreață a rămas cu vergeturi pe corp.

„Vergeturile mi-au apărut atunci când am slăbit prima oară. Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund, pe picioare, pe mâini. Aveam 121 de kilograme. Am slăbit foarte brusc prin înfometare, fără sport, fără mâncare sănătoasă, fără apă băută332. Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viața”, a spus artista.

Oana Radu, artista care a ajuns recent în fața ofițerului de la starea civilă alături de iubitul ei, Cătălin Dobrescu, a încercat un tratament, însă nu a dat rezultate așa cum și-ar fi dorit.

„Am încercat mezoterapie. Funcționează doar atunci când vergeturile sunt roșii. Dar apoi ele se albesc. Din păcate, pentru vergeturi momentan nu a apărut nimic. Am înțeles că ar fi un laser, dar e foarte periculos”, a mai spus cântăreața.

Oana Radu a avut 75 de kilograme, iar acum are 57 de kilograme. A slăbit aproape 20.

„Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ”

!”Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfârșit ! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa în această seară ! Aceasta este una muuuuult mai ușoară decât prima! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită ! Așa arăt eu acum!

De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă ! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulțumesc evident și lui @cătălin_dobrescu6 pentru susținere și ajutor! Va mulțumesc și vouă pentru toate mesajele, și mult spor în tot ceea ce faceți! Baftă cu nouă dietă!”, a scris Oana Radu, de curând, pe contul personal de socializare.