Lifestyle

Adevarul despre ingeri. Cine sunt si ce rol au in viata noastra!

Adevarul despre ingeri! Niciun preot NU a spus asta pana acum. Iata cine sunt si care este rolul lor in viata noastra

Parapsihologul Liviu Andronovici a spus adevarul despre lumea angelica, asadar care este rolul ingerilor in viata noastra: Ce sunt, cum ii putem auzi, cum primim mesajele de la ei, cum le interpretam, cum comunicam cu lumile angelice.

Prezent in cadrul emisiunii ‘Lumea Nevazuta’, difuzata de Antena Stars, Liviu Andronovici, parapsiholog, dar si scriitor, a explicat ce sunt ingerii si care este rolul acestora in vietile noastre.

Adevarul despre ingeri. „Dacă pornim de la biblie, acolo sunt doar 2 arhangheli, Mihail si Gabriel. Însă sunt referiri foarte multe şi în Biblie la alti arhangheli, existenţa lor. In Coran apar 4, In Cabbala, mai mulţi. Dar sunt mult mai multi aceşti arhangheli, poate că noi nu îi ştim pe toţi. Noi cumva trebuie să luăm legătura cu ei, ca nu degeaba sunt. Ei sunt fiinţe de lumină, angelice, deci îngeri, sunt îngeri înăltaţi”.

“Sunt mai multe moduri, nu sunt foarte grele. Consider că dacă ai clar vedere şi clar auz. Clar vedere înseamnă să îi vezi dar sunt în subtil, nu in planul fizic, ochiul vede o anumită zonă de lumină. Nu îi putem vedea cu ochii fizici. Sunt energii subtile, sunt de lumină.

Putem lua legatura cu ei prin invocare: Dragul meu înger sfânt Arhanghel Mihail, sau Rafael sau oricare, fiecare cu cine reuseşte să comunice mai usor, te rog ajută-mă. Si s-ar putea să nu auzi răspunsul. Care e soluţia? Simplu, ceri un exemplu, sa se întâmple ceva, sa scârtaie, sa pocnească, sa cada ceva, ceri un semn. La usa, la fereastra, gasesti.

Exemple exista destule. Problema e sa cauti, cine nu cauta niciodata nu gaseste.

Pentru ca aceasta comunicare este permisa oricui.Sunt multi invetatori care au spus: eu aud in cap mai intai aceea informatie si dupa aceea o transpun pe hartie in scris. Dar mai intai trebuie sa o inteleg eu. Intotdeauna invetatorii au fost legati de aceasta lume subtila. Ei de acolo au primit toate informatiile realizarilor, minunilor pe care ei le-au facut”, a spus Liviu Andronovici.