Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Cătălin Botezatu: Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam
Showbiz

Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Cătălin Botezatu: Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam

Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Cătălin Botezatu: Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam

Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Cătălin Botezatu. Celebrul designer a rupt tăcerea și a oferit dezvăluri nebănuite despre relația pe care a avut-o cu regretata artistă.

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole s-au bucurat de o frumoasă relație de prietenie și au avut o legătură cu totul speciala până la dispariție îndrăgitei artiste.

În urmă cu 24 de ani, Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au filmat un videoclip în care apar în ipostaze tandre. Scenele de dragoste nu au lipsit și, așa cum era de așteptat, au apărut și numeroase speculații.

Celebrul designer a oferit detalii despre filmarea videoclipului, pe care l-a retrăit cu emoție. În plus, Cătălin Botezatu a ținut să precizeze că, în ciuda ipostazelor în care au apărut în videoclip, între el și Mădălina Manole nu s-a întâmplat nimic.

Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Cătălin Botezatu: Eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam

„Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Impact.ro.

Imaginile cu pricina apar într-un videoclip filmat în urmă cu 24 de ani, intitulat „Nici nu mai cred că te-am iubit”. Melodia a fost distribuită, recent, chiar de către fratele artistei, în semn de omagiu adus artistei îndrăgită de români.

„Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant”, a mai adăugat designerul.

M-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă!

În ceea ce privește relația de prietenie cu regretata artistă, Cătălin Botezatu a mărturisit că ținea legătura cu aceasta și până și în momentul de față se declară șocat de moartea sa fulgerătoare.

„Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.

https://www.youtube.com/watch?v=v7fPC9MLtro