Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adevărul despre moarte lui Bogdan Stanoevici! Monica Pop face dezvăluiri uluitoare: ”El nu a vorbit niciodată despre…”
Showbiz

Adevărul despre moarte lui Bogdan Stanoevici! Monica Pop face dezvăluiri uluitoare: ”El nu a vorbit niciodată despre…”

Adevărul despre moarte lui Bogdan Stanoevici! Monica Pop face dezvăluiri uluitoare: ”El nu a vorbit niciodată despre...”

Monica Pop a vorbit despre moartea lui Bogdan Stanoevici. Aceasta a spus că avea niște comorbidițăți despre care nu a vorbit niciodată.

Monica Pop a susținut că actorul Bogdan Stanoevici suferea de alte afecțiuni despre care nu a vorbit niciodată și pe care publicul larg nu le cunoaște, dar a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Plămânii au fost foarte grav afectați de COVID

”Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contractat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID.

L-au transferat unde au considerat că are o șansă

Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon.

Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale

Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator… a dus la asta”, a declarat Monica Pop, potrivit DCmedical.