Lifestyle

Adevărul despre relația dintre Pepe și Raluka. Anunțul celor doi: „Șoc! Băi, trebuie să știți…!”

Adevărul despre relația dintre Pepe și Raluka. Anunțul celor doi: „Șoc! Băi, trebuie să știți…!”

După ce aproprierea dintre ei a stârnit reacții în showbiz-ul românesc, Pepe și Raluka au vorbit despre presupusa relație amoroasă dintre ei.

Pepe a fost surprins în urmă cu câteva zile alături de frumoasa Raluka, iar fanii au rămas șocați și așteptau un răspuns. Acum artistul a spus totul, în cadrul filmărilor de la emisiunea „Te cunosc de Undeva”, Pepe a vorbit despre relația dintre el și Raluka, iar artista a intervenit și ea.

„Șoc! Băi, trebuie să știți adevărul! Cine este, de fapt, între mine și Raluka?”, a zis Pepe. Andrei Ștefănescu a intervenit și el.

„Am auzit că este într-o relație cu tine? E adevărat?”, i-a răspuns imediat Andrei Ștefănescu lui Pepe, izbucnind în râs.

Reacția Ralukăi nu a încetat să apară. Aceasta a izbucnit în râs alături de ceilalți colegi, amuzată de speculațiile făcute în spațiul public.

Pepe: Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum

Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze în urmă cu câteva luni, iar artistul a fost cel care a avut curajul să vorbească despre divorțul de mama copiilor săi.

”Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a fost declarația făcută de Pepe.