Info Actual

Info Actual > Culinar > Adevărul despre salata de bouef. Carmen Brumă: Ingredientul care o face nesănătoasă
Culinar

Adevărul despre salata de bouef. Carmen Brumă: Ingredientul care o face nesănătoasă

Adevărul despre salata de bouef. Carmen Brumă: Ingredientul care o face nesănătoasă

Adevărul despre salata de bouef. Carmen Brumă a făcut lumină în ceea ce privește controversele legate de salata de boeuf, părerile fiind împărțite atunci când vine vorba despre cât de sănătoasă este. Un singur ingredient este suficient pentru a o transforma într-un preparat greu de digerat!

“Depinde foarte mult cum o prepari (n.r. salata de boeuf). Depinde foarte mult de cantitatea de maioneză pe care o pui în ea. Acesta este ingredientul care transformă o salată de boeuf sănătoasă într-una nesănătoasă”, a spus Carmen Brumă pentru DCNews.

Adevărul despre salata de bouef. Carmen Brumă: E o diferenţă între cea din comerţ şi cea pe care o faci tu în casă

Cât despre asocierea dintre cartofi şi carne, aceasta a punctat clar: “Este o teorie care s-a dovedit a fi, în timp, nereală. Nu aceasta este problema, ci cantitatea de maioneză sau felul în care este preparată pentru că e o diferenţă între cea din comerţ şi cea pe care o faci tu în casă”.

Totuşi, chiar şi cu maioneza “incriminată”, nu este nicio tragedie să te bucuri de gustul delicioas al salatei de boeuf dacă ţii cont că “doza face otravă!”, după cum spune Carmen Bruma, citându-l pe Paracelsus.