Lifestyle

Adina Alberts, avertisment dur pentru guvernanți: „Putem să ieşim din pandemie, dar nu se doreşte”

Adina Alberts, avertisment dur pentru guvernanți: „Putem să ieşim din pandemie, dar nu se doreşte”

Adina Alberts, avertisment dur pentru guvernanți. Din cauza numărului mare de infectări cu noul virus, România se închide bucată cu bucată. În acest context, Guvernul a impus noi restricții românilor, care, conform unui sondaj, peste 60% dintre românii spun că NU sunt de acord cu aceste restricții.

În contextul valului trei al pandemiei cu COVID-19, medicul Adina Alberts a comentat în exclusivitate în cadrul emisiunii „Esenţial” la Antena 3, noile restricţii, impuse de guvern.

Mai mult, medicul Adina Alberts consideră ca noi am fi putut ieşi definitiv din pandemie, dar acest lucru nu se doreşte.

„Mi se pare că este o modificare ce nu are niciun fel de beneficiu, poate doar în plan psihologic pentru că înțelegem cu toții că stăm mult mai rău decât am stat până acum și trebuie să facem niște modificări. Această modificare după mine nu va avea nici un impact”, este de părere medicul Alberts.

„Am fi putut ieşi de mult din pandemie, dar nu se doreşte”

„De altfel, eu sunt adepta faptului că noi, cu toții, am traversat pandemia, suntem undeva ieșiți din ea și cu încă două, trei lucruri implementate am fi fost de mult ieșiți din această pandemie dar nu se dorește. Eu sunt cea care susțin cu tărie că nu avem nici un fel de probleme”, a mai spus medicul Adina Alberts.

 „La alte state nu se schiţează niciun val trei COVID”

„M-am uitat pe platforma oficială, unde toate statele raportează numărul de noi cazuri și, vă rog să mă credeți că în afară de Germania unde este schițată o ușoară pantă ascendentă alte state nu au nici un fel de panda ascendentă nu există niciun val trei”, a spus medicul Adina Alberts la Antena 3.