Lifestyle

Adio, visul frumos s-a terminat! Raluca și Walter Zenga sunt în pragul divorțului

Adio, visul frumos s-a terminat! Raluca și Walter Zenga sunt în pragul divorțului

Adio, visul frumos s-a terminat! Raluca și Walter Zenga sunt în pragul divorțului.

Păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Erau împreună de 17 ani și au rămas unul lângă altul la bine și la greu. Este vorba de Walter Zenga, 60 de ani, și Raluca Zenga, 38 de ani. Din nefericire, distanța și-a spus cuvântul: cei doi sunt în pragul divorțului.

Raluca și Walter încă mai locuiesc împreună în casa din Dubai. Cu toate acestea, ei nu s-ar mai comporta ca un cuplu. Nu-și mai fac concediile împreună și nici măcar nu mai postează poze în care apar împreună pe rețelele de socializare.

Conform fanatik.ro, cei doi sunt în pragul divorțului. Din câte se pare, cel care-și dorește „libertatea” este Walter Zenga. Raluca, pe de cealaltă parte, nu dorește încă să divorțeze oficial. Aceasta își dorește ca cei doi copii să nu aibă de suferit. Și nici nu e pregătită să renunțe la numele de Zenga.

În timpul izolării la domiciliu, cei doi au trăit separat. Raluca în Dubai, cu cei doi copii, Samira și Walter Jr., iar Walter, în Italia, antrenând echipa Cagliari. De altfel, Walter Zenga pare urmărit de ghinion. Fostul fotbalist tocmai a fost demis de la conducerea echipei de fotbal italiene. Mai mult de atât, după doar câteva zile, Cagliari a semnat cu un alt antrenor, Eusebio Di Francesco, 50 de ani, un acord până în iunie 2022.

„A fost greșeala mea că am acceptat un contract doar până la sfârșitul sezonului”, declara Walter Zenga, conform gsp.ro.

Din nefericire, nu l-a salvat nici măcar victoria cu Juventus, deja campioană, din penultima etapă.