Lifestyle

Adriana Bahmuțeanu, avertisment pentru Clotilde Armand. „Atenție, Clătito, că vine bombardiera peste tine!!!!”

Adriana Bahmuțeanu, avertisment pentru Clotilde Armand. „Atenție, Clătito, că vine bombardiera peste tine!!!!”

Adriana Bahmuțeanu, avertisment pentru Clotilde Armand. „Atenție, Clătito, că vine bombardiera peste tine!!!!”

După ce Clotilde Armand i-a constestat Adrianei Bahmuțeanu candidatura pntru sectorul 1, aceasta a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta TV este hotărâtă să-i arate franțuzoaicei cine este „șefa”, provocând-o public la o confruntare. „O provoc pe aceasta individa sa vina la confruntare cu mine! Unde vrea ea, pe strada sau la o emisiune tv!!!”, a scris Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand cere demisia ministrului Alexe: Padurea Baneasa ar ...

„Cata rautate si venin se pot ascunde in sufletul unei femei care, desi sustine ca nu ma cunoaste, mi-a contestat candidatura pentru functia de Primar al Sectorului 1?
Da, madam Clatite, despre ea este vorba, candidata dreptei care e mai mult stramba decat dreapta s-a gandit ca decat sa accepte o competitie corecta care sa il scoata in fata pe cel mai bun gospodar e mai bine sa-mi infiga cutitul pe la spate…. Nu va spun prin ce emotii si stres am trecut (contestatiile se judeca la urgenta, sambata si duminica) nu va povestesc cum am numarat in gand minutele care treceau greu pana la solutionarea cazului, nu va mai povestesc sentimentul de nedreptate pe care l-am trait stiind ca cei de la Usr autorii acestei mizerii!!!

Si, da, am castigat, am un dosar beton, verificat la sange de procurori si judecatori, sunt curata ca lacrima!

Dar mi se pare josnica atitudinea Clatitei, care dupa ce ca are niste afaceri imbarligate si capuseaza statul roman prin diverse firme de consultanta-a luat inclusiv bani de la stat pentru verificarea lucrarilor unei autostrazi inexistente, a carei lucrare nu a inceput inca- mi se pare urata si josnica atitudinea de a contesta, a reclama, a bloca orice proiect sau orice contracandidat!!!
Astfel de oameni ar trebui sa isi faca periodic un control la psihiatrie, fiindca procesomania este in sine o boala psihica din sfera paranoiei!!!!
O provoc pe aceasta individa sa vina la confruntare cu mine! Unde vrea ea, pe strada sau la o emisiune tv!!! As vrea sa vad si eu ce fel de om e in spatele mastii de politician si ce a facut pana acum pentru omul simplu, de pe strada, in afara faptului ca a blocat toate proiectele primariei si i-a dat pe toti in judecata sau la DNA, de se saturase si portarul sa o vada pe acolo!!!!
Individei asteia mizerabile si la propriu si la figurat – spune ca in Franta locuintele sunt murdare si prafuite si ca asa ii place sa traiasca ii aduc aminte ca romancele sunt harnice si curate, gospodine si cu suflet bun, nu imbacsite si veninoase!!!
Atentie, Clatito, ca vine bombardiera peste tine!!!!”, este mesajul fostei soții a lui Silviu Prigoană.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *