Info Actual > Showbiz > Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: Vă spun cine e de vină
Showbiz

Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: Vă spun cine e de vină

Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe: Vă spun cine e de vină

Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a intervenit în scandalul momentului.

Pe Adriana Bahmuțeanu și Anamaria Prodan le leagă o prietenie veche, de mai bine de un deceniu și jumătate. În urmă cu 13 ani, ea și Silviu Prigoană l-au botezat pe fiul impresarei și al lui Laurențiu Reghecampf, pe Laur Jr.

“Eu nu știu ce s-a întâmplat la ei în casă, n-am stat cu ei în pat, nu pot să-mi dau cu părerea.

Dacă aș fi stat cu ei în pat, probabil că aș fi putut să vă spun cine e de vină pentru divorț. Așa, prefer să nu mă bag deloc! Eu îi iubesc pe amândoi și aș vrea să-i văd fericiți.

Din păcate, în ziua de azi, căsniciile nu mai sunt pe viață, sunt episoade. Pentru Anamaria și Laurențiu nu trebuie să fie un capăt de țară, sunt tineri, sunt frumoși, au bani, cariere. Viața trebuie să meargă mai departe.

Mi-aș dori să nu sufere Bebeto, copiii suferă cel mai mult la o despărțire. Eu știu foarte bine cât de mult te macină un divorț. Este o senzație foarte neplăcută. Cred că a fost o decizie grea de ambele părți. Probabil că așa a vrut universul, a fost ceva scris în destinul lor. E păcat, pentru că amândoi sunt oameni frumoși”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf a declarat recent că a depus actele pentru divorțul de Anamaria Prodan, după o relație de 15 ani. În plus, zvonurile spun că acesta urmează să devină tată din nou, după ce presupusa lui iubită a anunțat că este însărcinată.

“AI MURIT PENTRU TOTDEAUNA!”

Laurențiu Reghecampf JR., fiul celor doi, a avut o reacție dură la adresa tatăl său.

“A murit pentru noi forever!”, a scris Laurențiu Reghecampf Jr.

În plus, băiatul a revenit cu o a doua postare în care i-a scris direct antrenorului: “ai murit pentru mine forever!”

Anamaria Prodan i-a comentat imediat la postare, încercând să aplaneze situația: “Mami… tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim! Familia, loialitatea, respect, onoare! Apără-l! TU, ești EL! NOI suntem EL! FII puternic, BĂIATUL MEU SUPERB SI DEȘTEPT! Cum sunt și surorile tale! Si, iubește-l! Tu ești EL! Nu uita niciodată! CÂNDVA VA ÎNȚELEGE! Du-te si caută în el numai lucrurile bune! El este și va rămâne eroul vieții tale! Pentru noi el va rămâne SOARELE NOSTRU! DUMNEZEU ÎL VA AJUTA SA SI VADĂ GREȘELILE! EL ESTE MINUNEA FAMILIEI NOASTRE. Mami… CÂINII LATRĂ, URSUL TRECE! Declarațiile acestea nu îl reprezintă! Undeva TATI S-A PIERDUT… Într-o LUME URÂTA TARE! Care nu îl reprezintă! Dar tu lupta pentru tati si nu îți încarcă sufletul cu ura, căci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu! Va iubește mami fără marginele! Înconjurați-l pe tati cu dragoste!”.