Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adriana Bahmuțeanu, despre Irinel Columbeanu. „Câte din femeile care i-au marcat viața îi sar acum în ajutor?”
Showbiz

Adriana Bahmuțeanu, despre Irinel Columbeanu. „Câte din femeile care i-au marcat viața îi sar acum în ajutor?”

Adriana Bahmuțeanu, despre Irinel Columbeanu. „Câte din femeile care i-au marcat viața îi sar acum în ajutor?”

Adriana Bahmuțeanu, despre Irinel Columbeanu. „Câte din femeile care i-au marcat viața îi sar acum în ajutor?”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit pe contul său de Facebook despre suișurile și coborâșurile vieții. Într-o postare devenită rapid virală, aceasta a adus în discuție cazul lui Irinel Columbeanu, făcând referire la faima pe care o avea când era bogat și tristețea în care trăiește acum.

Adriana Bahmuțeanu se întreabă retoric unde sunt toate femeile pe care omul de afaceri le-a făcut celebre acum, când Irinel Columbeanu are cel mai mult nevoie de ajutor.

„Cat de cruda e viata uneori!!! Bietul Irinel Columbeanu a ajuns la sapa de lemn si s-a mutat cu chirie intr-un apartament modest de 2 camere… In plus, vila somptuoasa a fost pusa la vanzare…
Ma intreb oare cate din femeile care i-au marcat viata – pe multe dintre ele le-a capatuit si le-a ajutat in cariera- ii sar acum in ajutor!??!!!
Fie cu o vorba buna, fie macar cu o locuinta decenta sau alte asemenea lucruri.
Haideti, sa ne aducem aminte de Anna Lesko, Romanita Iovan sau Monica Gabor!!! Niciuna nu o duce rau, ba din contra, gratie si lui Irinel…
P. S. De asta e bine sa alegi un partener in viata, nu un trofeu….”, a fost mesajul Adrianei Bahmuțeanu.
Irinel Columbeanu a ales să privească în mod filosofic schimbarea drastică din viața sa. Acesta consideră că nu el a pierdut bunurile, ci lucrurile l-au pierdut pe el.
„Greutăţile pe care viaţa le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăşi este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să o trec cu bine. Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu şi niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.
Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine. Casa din Izvorani şi terenurile din Ilfov au fost executate silit”, spunea Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp pentru „Vorbește lumea”, la Pro TV.