Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adriana Iliescu trece prin clipe de coșmar. Averea celei mai bătrâne mame din România s-a evaporat
Showbiz

Adriana Iliescu trece prin clipe de coșmar. Averea celei mai bătrâne mame din România s-a evaporat

Adriana Iliescu trece prin clipe de coșmar. Averea celei mai bătrâne mame din România s-a evaporat

Adriana Iliescu trece prin clipe de coșmar. Cea mai bătrână mamă din România, care a născut un copil la aproape 67 , are mari probleme. Fosta profesoară este din ce în ce mai săracă. Averea s-a evaporat.

Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru moștenirea respectivă, pe care și-ar fi dorit-o pentru fiica ei, Eliza Maria Bogdana. De parcă nu era de ajuns, femeia, în vârstă de 82 de ani, are probleme financiare, lucru care îi îngreunează situația și mai mult.

Pentru că nu prea mai are mult timp la dispoziție, autoarea de cărți pentru copii vrea să-i asigure fiicei ei un viitor cât mai bun și de aceea ar fi vrut ca banii pe care i-a pierdut în instanță să ajungă la adolescenta în vârstă de aproape 16 ani.

Fosta profesoară de literatură își crește fiica exemplar și se asigură că are tot ce-i trebuie pentru a duce un trai decent. Din păcate, Adriana Iliescu a pierdut procesul pentru o moștenire pe care ar fi vrut să i-o lase adolescentei pe care o are sub aripă.

Fosta profesoară a făcut o contestație la executarea silită pemtru 1.500 de lei, conform cancan.ro, la care se adaugă și costurile acțiunii. În urmă cu două luni, aceasta a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor cu care se luptă pentru proprietatea situată în comuna Bălcești, județul Vâlcea. De asemenea, femeia a cerut amânarea executării silite pentru a fi analizată de către magistrați.

Reamintim că Adriana Iliescu a devenit cea mai vârstnică femeie care a dat vreodată naștere unui copil. Femeia avea 66 de ani și 320 de zile în momentul în care a născut-o pe Eliza. Această performanță a intrat în Cartea Recordurilor și a rămas acolo până în decembrie 2006.