Lifestyle

Ajutor pentru românii aflați în carantină! Andreea Marin: „Este o lecție a solidarității”

Ajutor pentru românii aflați în carantină! Andreea Marin: „Este o lecție a solidarității”

Ajutor pentru românii aflați în carantină! Andreea Marin a hotărât să se implice activ în încercarea de a-și ajuta semenii. Vedeta a ales să fie solidară cu românii aflați în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus.

„Este într-un fel o lecție extrordinară ce se întâmplă. O trezire, pentru fiecare dintre noi. Sper ca fiecare să vadă ce e de văzut și să audă ce e de auzit zilele acestea. Eu cred că oamenii care nu o să învețe lecția solidarității aceste zile, nu o vor învăța niciodată. (…) Ce este mai rău în oameni iese la suprafață în această perioadă”, a declarat Andreea Marin la emisiunea „Răi, da` buni”, pe Antena Stars.

Vedeta a mărturisit că este implicată în mai multe proiecte caritabile. Unul dintre ele presupune împărțirea de ajutoare pentru cei care sunt izolați în propriile case sau în carantină.

„Mâine este primul convoi cu care vom livra ajutoare. În această primă tranșă avem un milion de litri de apă plată, avem aproape două tone de produse de igienă, kit-uri de igienizare, apoi 30 de paleți de iaurt, ceai, carne, produse proaspete, cafea, semințe, migdale, smoothie-uri. Mâine nu ajuns dar la următorul transport vom livra botoși de plastic, combinezoane, măști, avem în plan să aducem și așternuturi, prosoape”, a spus Marin.

„Ajutorul este pentru pentru cei din carantină, pentru persoane vulnerabile, oamenii străzii, persoane cu handicap, persoane cu nevoi speciale, persoane cu mulți copii, aflați în centre speciale, pentru cei izolați. Și dacă nu îi ajutăm, ei vor fi purtătorii care îi vor îmbolnăvi și pe ceilalți, nu este o joacă”, a mai spus vedeta TV.