Alba ca Zăpada. Cum orice masă de sărbătoare se încheie întotdeauna cu un desert, vă arătam mai jos o rețetă de prăjitură delicioasă, pe care să o încercați atunci când vi se face pofta de ceva tradițional românesc.
Alba ca Zăpada. Prăjitura tradițională la români. Astăzi nu vom prezenta o rețetă de cozonac, ci o rețetă cu foi și cremă de lapte cu unt și răzătură de lămâie. Uite cum se prepară Alba ca Zăpada.
Ingrediente necesare pentru prăjitură:
Pentru foi:
Pentru cremă:
Mod de preparare:
„Se pregateste compozitia pentru foi din ingredientele de mai sus.
Se coc foile pe dosul unei tavi tapetate cu faina.
Intre timp, se pregateste crema.
Se dizolva faina in 4-5 linguri de lapte rece, iar restul de lapte se pune la fiert impreuna cu zaharul.
Cand fierbe laptele se adauga faina si se amesteca in continuu pentru a nu se forma cocoloase.
Apoi se ia de pe foc si se adauga untul si coaja de lamaie.
Se formeaza straturi alternative de foi si crema.
Se taie prajitura sub forma de romb si se pudreaza cu zahar,” notează babyunica.ro.
Candidatul republican la președinție, Donald Trump, a făcut joi declarații controversate. Acesta a susținut că…
Crescătorii de porci și păsări vor primi un sprijin financiar de peste 322 de milioane…
Prețurile carburanților au rămas constante în ultimele două zile. Românii plătesc același preț pentru un…
Guvernul oferă posibilitatea unor bugetari să-și mărească salariul de bază cu peste 50%. Alți bugetari…
Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea pentru mai multe…
România se confruntă cu un avertisment serios din partea Comisiei Europene. Țara este în pericol…
This website uses cookies.