Actual Showbiz

Alec Baldwin se așteaptă ca nimeni să nu fie inculpat în urma incidentului în care regizoarea a fost împușcată mortal

Alec Baldwin se așteaptă ca nimeni să nu fie inculpat în urma incidentului în care regizoarea a fost împușcată mortal

Actorul american Alec Baldwin a spus că se așteaptă ca nimeni să nu fie inculpat în urma incidentului în care regizoarea Halyna Hutchins a fost împușcată mortal în filmărilor la westernul „Rust” și a spus că a angajat un detectiv particular pentru a stabili responsabilitățile în acest caz, relatează AFP. În schimb, Alec Baldwin consideră că asistentul de regie și managerul de recuzită sunt principalii vinovaţi pentru împușcarea și uciderea Halynei Hutchins.

Alec Baldwin se așteaptă ca nimeni să nu fie inculpat în urma incidentului în care regizoarea a fost împușcată mortal

Actorul și producătorul Alec Baldwin dă vina pe asistentul de regie și pe managerul de recuzită pentru împușcarea și uciderea Halynei Hutchins pe platourile de filmare ale filmului „Rust”.

Declarația vine într-un neașteptat interviu al actorului, acordat vineri, la puțin timp după ce FBI a concluzionat că trăgaciul armei care se afla în mâna lui Baldwin a fost apăsat.

„Cred cu sinceritate (…) (că anchetatorii vor) spune că a fost un accident. Este tragic”, a declarat domnul Baldwin pentru CNN într-un interviu rar pe acest subiect și difuzat vineri, explicând că a apelat la serviciile unui detectiv particular.

Deși a asigurat că nu vrea să o „condamne” pe Hannah Gutierrez-Reed, armurierul filmului, actorul a arătat-o ​​cu degetul și l-a menționat și pe asistentul regizorului Dave Halls, care îi dăduse arma cu puțin timp înainte.

„Cineva a băgat muniție adevărată în pistol și acela ar fi trebuit să știe mai bine”, a spus el.

„Aceea era jobul lui Gutierrez-Reed. Jobul ei era să se uite la muniție și să pună gloanțe oarbe”, a spus Baldwin care a adăugat că „Sunt doi oameni care nu au făcut ceea ce trebuiau să facă”.

„Nu sunt aici să spun că vreau să meargă la închisoare sau ca viața lor să fie un iad. Nu vreau asta, dar vreau să știe toată lumea că aceștia sunt cei doi oameni care sunt responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat”.

Alec Baldwin insistă că nu el este de vină pentru moartea lui Hutchins, în ciuda faptului că el ținea arma cu care a fost ucisă Hutchins și rănit regizorul, Joel Souza, scrie şi The Guardian.

Actorul, care spune că nu „nu trece o zi” fără să se gândească la moartea colegei sale, a dat vina și pe asistentul de regie, David Halls, care i-a înmânat arma și care a declarat-o „rece”, adică încărcată cu gloanțe oarbe.

 „Sunt doi oameni care nu au făcut ce trebuiau să facă. Nu o să stau aici să zic că mi-aș dori ca ei să meargă la închisoare sau că viața lor ar trebui să se transforme în iad. Nu îmi doresc asta. Dar vreau ca toată lumea să știe că aceștia sunt cei doi oameni responsabili de ce s-a întâmplat”, a mai spus Baldwin.

Cei doi au transmis prin avocații lor că afirmațiile actorului sunt o încercare a acestuia de a „devia” vina.

Actorul de 64 de ani a insistat constant că nu a apăsat trăgaciul armei care a ucis-o pe Hutchins, însă o analiză criminalistică a arătat că arma nu s-ar fi putut descărca fără acționarea trăgaciului.