Actual Showbiz

Alec Baldwin și familia Halynei Hutchins, femeia pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare, au ajuns la o înțelegere

Alec Baldwin și familia Halynei Hutchins, femeia pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare, au ajuns la o înțelegere

Alec Baldwin a ajuns la o înţelegere  cu soțul Halynei Hutchins în urma procesul intentat de acesta împotriva actorului, companiilor de producţie şi producătorilor. Matthew Hutchins, soțul Halynei Hutchins, va fi producător executiv al filmului și va primi o parte din profit, iar filmările pentru westernul Rust, întrerupte în urma incidentului mortal, urmează să fie reluate în ianuarie 2023.

Alec Baldwin și familia Halynei Hutchins, femeia pe care a împușcat-o accidental pe platoul de filmare, au ajuns la o înțelegere

Procesul, intentat împotriva lui Alec Baldwin, a companiilor de producție a filmului Rust, a producătorilor săi și a altor membri-cheie ai echipei, se va închide după ce familia Halynei Hutchins a ajuns la o înțelegere cu actorul, relatează CNN.

Suma exactă pentru care părțile au ajuns la un acord nu a fost făcută publică, dar Matthew Hutchins, soțul Halynei Hutchins, va fi producător executiv al filmului și va primi o parte din profit.

Halyna Hutchins, directoarea de imagine în vârstă de 42 de ani a filmului Rust, a fost împușcată mortal pe platoul de filmare, în octombrie 2021, cu o armă de recuzită de către actorul Alec Baldwin.

Regizorul Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost transportat la spital după ce a fost rănit în urma incidentului.

„Am ajuns la o înțelegere, sub rezerva aprobării instanței, în procesul nostru pentru ucidere din culpă împotriva producătorilor Rust, inclusiv Alec Baldwin și Rust Movie Productions, LLC. Ca parte a acestui acord, cazul nostru va fi respins”, a transmis Matthew Hutchins.

„Nu am niciun interes în a mă angaja în reincriminări sau în atribuirea de vină (producătorilor sau domnului Baldwin). Cu toții credem că moartea Halynei a fost un accident teribil. Sunt recunoscător că producătorii și comunitatea cinematografică s-au reunit pentru a aduce un omagiu lucrării finale a Halynei”, a mai spus soțul victimei.

Un mesaj de mulțumire pentru încheierea cazului a fost transmis și de Alec Baldwin pe pagina sa de instagram.

 

În procesul din instanță, companiile de producție și producătorii erau acuzați că „au ales să angajeze cel mai ieftin staff disponibil”, menționând în mod specific că au „angajat cu bună știință un armurier complet necalificat” și i-au cerut să împartă timpul între obligațiile de armurier și un al doilea rol de asistent de recuzită.

Filmările pentru westernul Rust, întrerupte în urma incidentului mortal, urmează să fie reluate în ianuarie 2023.