Social

Alertă! Monica Pop, reacție incredibilă în plină pandemie. Oricine poate cădea victimă

Alertă! Monica Pop, reacție incredibilă în plină pandemie. Oricine poate cădea victimă

Alertă! Monica Pop, reacție incredibilă în plină pandemie. Celebrul medic oftalmolog a avut o reacție surprinzătoare într-o postare recentă pe Facebook.

Monica Pop, renumitul profesor universitar, unul dintre cei mai cunoscuți medici oftalmologi din Romania, vorbește de înșelătorii cu medicamente miraculoase ce sunt promovate pe internet.

„Înșelătorii ordinare cu studenți geniali, premiați pentru invenții de medicamente – miracol! De câte ori veți vedea așa-zise articole, cu câte un student de geniu care a inventat un medicament revoluționar care vindecă imediat și necondiționat durerile articulare sau de alt fel, cancerul în orice fază, diabetul, chiar si pe cel de tip 1, sub insulină sau redau vederea perfectă, sau unul care te face să slăbești sigur, cu exemple inventate și descrieri lungi, să știti ca toate sunt înșelătorii scrise de niște nemernici care profită în mod josnic de naivitatea și de necazul celor bolnavi penteu a le vinde iluzii și a face bani!

Dacă ar exista așa ceva n-ar prezenta toate posturile tv, toată media, aceste genii?! Nu e clar că nu există?! Așadar, nu credeți și raportați-i!”, a scris medicul Monica Pop pe contul personal de socioalizare.