Info Actual > Showbiz > Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu! Ce condiții trebuie să respecte afaceristul
Showbiz

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu! Ce condiții trebuie să respecte afaceristul

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu! Ce condiții trebuie să respecte afaceristul

Veste bună pentru Alex Bodi! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost pus sub control judiciar și eliberat din arest la domiciliu, după un an în care a fost privat de libertate, fiind suspect într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Cu toate astea, afaceristul trebuie să respecte cu sfințenie anumite reguli impuse de magistrați.

Alex Bodi a fost trimis în judecată alături de alți 29 de bărbați cercetați într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, în urmă cu un an. Afaceristul a fost privat de libertate după ce a fost ridicat din vila din Tunari de mascați, și a stat o lună după gratii, iar în restul anului a fost pus în arest la domiciliu.

Cei 30 de inculpați au fost acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, trafic de minori, deținere de droguri, spălarea banilor și multe altele. Iar dintre toate acestea, cele care i-au fost aduse specific lui Alex Bodi constau în recrutarea mai multor fete pe care le-a obligat să se prostitueze prin șantaj.

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu

Alex Bodi a fost eliberat din arestul la domiciliu și a fost pus sub control judiciar, grație probelor aduse la dosar și a muncii titanice făcute de avocații săi. Măsura luată de magistrați este valabilă pentru două luni, potrivit informațiilor din presă

Ce condiții trebuie să respecte afaceristul

Alex Bodi trebuie să respecte cu sfințenie anumite reguli impuse de magistrați în cele 60 de zile în care a fost pus sub control judiciar, potrivit articolului 215.

  • Să se prezinte la judecătorul de cameră preliminară de fiecare dată când este chemat
  • Să informeze organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței
  • Să se prezinte la organul de poliție în raza căruia locuiește de câte ori este chemat
  • Să nu părăsească țara decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată
  • Să nu comunice în mod direct sau indirect, pe orice cale, cu persoanele vătămate, printre ele numărându-se și Iulia Sălăgean, fosta lui soție, potrivit Antena Stras.