Info Actual

Info Actual > Showbiz > Alex Velea şi Antonia n-au linişte nici acum! Trecutul agitat nu le dă pac
Showbiz

Alex Velea şi Antonia n-au linişte nici acum! Trecutul agitat nu le dă pac

Alex Velea şi Antonia n-au linişte nici acum! Trecutul agitat nu le dă pac

Alex Velea şi Antonia n-au linişte nici acum! Antonia are o relație solidă cu Alex Velea de mai bine de șapte ani și au împreună doi copii. Anul acesta, cei doi voiau să-și unească destinul, însă o veste neașteptată le-a anulat planurile de nuntă.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, cei doi artiști aveau în plan două mari evenimente pentru acest an. Să se căsătorească și să-și boteze cei doi băieți, lucru ce nu va mai fi posibil din cauza pandemiei de coronavirus.

Din cauza faptului că procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo Castellano, precum și procesul legat de custodia comună a fetiței pe care o au împreună se desfășoară în Italia, iar pandemia de coronavirus a suspendat activitatea instanțelor.

Alex Velea şi Antonia voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam

„Voiau o nuntă discretă, fără mare tam tam, care să se desfășoare în același timp cu botezul copiilor. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil anul acesta, pentru că există mici șanse ca procesul de divorț al Antoniei să se finalizele anul acesta. Ei nu suferă din cauza acestui lucru, se iubesc enorm și nu consideră că niște acte poate schimba în bine relația lor. Sunt doar puțin supărați pentru că nu își vor mai boteza băieții”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru sursa citată.