Info Actual > Showbiz > Alexandru Arșinel, dezvăluiri cutremurătoare: „Au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască”
Showbiz

Alexandru Arșinel, dezvăluiri cutremurătoare: „Au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască”

Alexandru Arșinel, dezvăluiri cutremurătoare: „Au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască”

A trecut ceva timp de când Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri inedite despre viața sa. De această dată, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, actorul a declarat că este în continuare în stare de șoc, după moartea lui Ion Caramitru și a lui Ivan Patzaichin. Printre altele, acesta mai a povestit și despre lupta pe care a dus-o cu virusul nemilos.

Alexandru Arșinel spunea că a traversat o perioadă extrem de grea, din care nu credea că o să iasă învingător. Moartea lui Ion Caramitru l-a devastat. Actorul a povestit că cei doi purtau des discuții și despre funcțiile pe care le aveau. Mai mult decât atât, acesta a dat de înțeles că s-au regăsit într-o perioadă în timp ce se aflau în spital.

Alexandru Arșine a mai povestit și despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Ivan Patzaichin. Din nefericire, cei doi prieteni ai actorului au decedat în același timp, lăsând multă durere în inima marelui actor.

Arșinel: Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim

„Mă bucur că te-am mai prins. Nu știi de unde te pălește. Am avut momente în care m-am gândit asta, mai ales când am făcut vaccinul și după m-am internat și am văzut că nu mai ieșeam de acolo. Dacă nu aveam vaccinul puteam să…

M-am întâlnit în spital cu prietenul nostru pe care l-am îngropat alaltăieri și nu puteam să cred că o să dispară așa repede. Eu cu el eram așa în schimburi de discuții. Ne-am ajutat mult cu funcțiile și am intervenit în interesul teatrului unul pentru altul.

Alexandru Arșinel: Am fost peste 50 de ani împreună cu toții

Când am văzut că a murit Ivan Patzaichin nu am crezut. Ne-am întâlnit și am vorbit de ciorba lui vestită preferată. Nici nu am terminat bine ideea că am văzut că a murit și Caramitru. Am înțepenit. Nici nu terminasem bine cu Draga, cu Tamara, cu Dichiseanu…și hai să ne oprim.

O mare lovitură. Am fost peste 50 de ani împreună cu toții, au fost a doua mea familie. Multe generații am întâlnit împreună. Trebuie să ajung la medic cu plămânii să mă mai vadă o dată de când cu COVID.

Eu am fost bine întotdeauna cu plămânii, dar iată. Am sperat toată viața mai ales că am avut multe întâlniri rele, dar n-am cedat niciodată, nu m-am descurajat. Le-am trecut pe toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

De asta a fost lansat COVID-ul – să afecteze mapamondul, au aruncat molima între oameni ca să-i chinuiască. Asta e mână criminală care a fost băgată. A avut și soția o formă mai ușoară pentru că a avut vaccinul. Și eu l-am avut, dar la mine se bate cap în cap cu medicația după transplant, așa că suport unele consecințe”, a povestit Aexandru Arșinel La Măruță.