Lifestyle

Alexandru Cumpănașu a devenit tătic. Primele fotografii cu micuțul: Împărtășesc cu voi și o imensă bucurie

Alexandru Cumpănașu a devenit tătic. Primele fotografii cu micuțul: Împărtășesc cu voi și o imensă bucurie

Alexandru Cumpănașu a devenit tătic. Unchiul Alexandrei Măceșanu le-a făcut cunoștință prietenilor virtuali cu fiul său. Fotografiile apărute în mediul online sunt însoțite de un mesaj emoționant!

”Dragi prieteni, mi-ați fost mai mult decât o familie în anul care a trecut‼️ Mi-ați fost alături în toate bătăliile și greutățile‼️Așa că astăzi împărtășesc cu voi și o imensă bucurie: S-a născut ALEXANDRU TUDOR CUMPĂNAȘU chiar acum‼️ 3,920 kg, 53 cm‼️ Sănătos și voinic‼️

Nu mă lasă medicii 3 zile să îl văd și pentru asta îi urăsc pe unii dar poate este mai bine pentru sănătatea lor asa‼️ÎI mulțumesc soției mele care este de o bunătate rară și un înger trimis de Dumnezeu în viața mea ( pe care știu că foarte mulți ați ajuns să o îndrăgiți deja) pt TOT și îi spun așa: „Simona te IUBESC enorm.

Ai fost și ești cel mai curajos, modest și frumos om de pe pământ

Îmi pare rău pentru toate greutățile prin care a trebuit să treci în acest an și toate jignirile, răutățile, hartuirile și amenințările primite datorită războaielor mele cu SISTEMUL, interlopii, pentru Alexandra și pentru ADEVĂR. Ai fost și ești cel mai curajos, modest și frumos om de pe pământ. Bunătatea inimii tale nu are egal” ‼️ Sunt foarte emoționat și nu mă pot concentra.

Însă AICI mi-am găsit a doua familie alături de cumpanasi, de oameni care ne iubesc și îi iubim‼️ Vă mulțumesc și dumneavoastra, membrii Grupului de Facebook „STOP Abuzurilor asupra romanilor: Alaturi de Cumpanasu”‼️ Cei aproape 70000 de români ne-ați dat puterea mie și Simonei să continuăm lupta dar și să ducă sarcina cu bine până la sfârșit ‼️ VĂ IUBIM! Acum, cu 2 fete și 2 băieți sunt nu doar un tată fericit ci și un tată împlinit❗Îi doresc lui Alexandru doar să fie sănătos, fericit și să se bucure de viață ‼️ https://www.facebook.com/groups/565354050930036/

#oromaniefaraclanuri
#oromaniefaraviolenta
#112vreausatraiesc
#MRR
#CNMR
#iubimanimalele
#iubimnatura” a scris Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.