Lifestyle

Alexandru Cumpănaşu: Un nou caz Caracal

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a reacționat dur după ce o fată a fost găsită moartă în râul Olt, în apropiere de Caracal.

Tânăra Nicoleta Marcu, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită zilele trecute moartă în râul Olt, în apropiere de Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu a reacționat imediat de la aflarea acestor informații.

Profund revoltat, Cumpănașu susține că nici de această dată polițiștii nu au reușit să găsească o fată dispărută, la fel cum s-a întâmplat și în cazul nepoatei sale și a Luizei Melencu, tinerele ucise de Gheorghe Dincă.

Un nou caz Caracal / Încă o ‘Alexandra’: Nicoleta Marcu în vârstă de 27 ani din Slatina dispare duminica trecută, dispariție anunțată de mama acesteia. Poliția OLT (aceeași care s-a ocupat de cazul Alexandrei și care pun multă bază pe interlopi) NU sunt în stare să o găsească TIMP DE 8 ZILE. După 8 zile cadavrul acesteia apare în răul OLT fără ca Poliția să fi fost în stare să o salveze sau să afle unde se află”, a spus Alexandru Cumpanasu.