Lifestyle

Alexandru Cumpănașu vine cu o ipoteză șoc despre moartea tatălui Luizei: ”Mie mi se pare suspectă moartea acestuia…”

Alexandru Cumpănașu vine cu o ipoteză șoc despre moartea tatălui Luizei: ”Mie mi se pare suspectă moartea acestuia…”

Claudiu Melencu a decedat în urmă cu câteva zile, din cauza unor probleme de sănătate, dar Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, vine cu o presupunere despre moartea tatălui Luizei Melencu. Acesta susține că a fost omorât.

La doar două zile după moartea tatălui Luizei Melencu, Alexandru Cumpănașu se implică din nou și vine cu o presupunere care sochează pe toată lumea. Acesta a postat pe o rețea de socializare părerea lui despre moartea lui Claudiu Melencu. Unchiul Alexandrei Măceșanu nu crede că a murit din cauza unor probleme de sănătate, ci că ar fi fost omorât.

Alexandru Cumpănașu crede că a fost omorât, Claudiu Melencu

Claudiu Melencu știa prea multe lucruri despre dispariția fiicei sale și nu s-ar fi oprit până nu și-ar fi găsit fiica, iar Alexandru Cmpănașu spune că este o moarte suspectă având în vedere informațiile pe care le deținea.

”A murit tatăl Luizei. Mie mi se pare suspectă moartea acestuia în condițiile cazului Caracal. Consider că este o moarte suspectă, pentru că tatăl Luizei știa destul de multe despre contextul în care a dispărut această fată. Chiar dacă nu era tatăl biologic, după cum s-a constatat după aceea, dar știa multe”, a spus Cumpănașu pe rețelele de socializare.

Tatăl Luizei Melencu își dorea să facă dreptate de unul singur

Motivul pentru care, Claudiu Melencu, nu apărea foarte des la televizor era că acesta își dorea să facă dreptate în cazul dispariției fiicei sale, singur. Apropiați ai bărbatului spun că el era convins că Luiza tăiește undeva departe, în afara țării și suferea enorm de mult. Era în stare să meargă până la capătul lumii pentru a demonstra că Luiza este în viață.

„Nici nu ştiţi cât suferea. Era distrus că nu poate afla adevărul, că nu ştie unde e copilul lui. El nu apărea des la televizor, încerca să afle singur ce s-a întâmplat. Era convins că Luiza a fost răpită, că este undeva, în afara ţării. Îşi dorea mult să fie faţă-n faţă cu Dincă, la proces. S-a stins cu gândul că nu ştie unde este fetiţa lui”, au declarat prietenii tatălui Luizei Melencu.

În ziua în care Luiza ar fi împlinit vârsta de 20 de ani, Claudiu Melencu, tatăl ei, s-a stins din viață, din cauza problemelor de sănătate. Sora Luizei, Ionelia, fiica cea mare a familiei Melencu a anunțat decesul, postând un mesaj pe o rețea de socializare.

”Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce, tati, de m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”, a fost mesajul postat de Ionelia Melencu, fiica mai mare a bărbatului.

Alexandru Cumpănașu susține în continuare că Alexandra și Luiza sunt încă în viață, potrivit Spynews.