Info Actual

Info Actual > Diverse > Alfonso Reyes, fost bastchetbalist la Real Madrid: „Am crezut că sunt invulnerabil, dar virusul aproape m-a doborât”
Diverse

Alfonso Reyes, fost bastchetbalist la Real Madrid: „Am crezut că sunt invulnerabil, dar virusul aproape m-a doborât”

Alfonso Reyes, fost bastchetbalist la Real Madrid: „Am crezut că sunt invulnerabil, dar virusul aproape m-a doborât”

Alfonso Reyes, fost bastchetbalist la Real Madrid: „Am crezut că sunt invulnerabil, dar virusul aproape m-a doborât”. Sportivul în vârstă de 48 de ani, acum președintele Basketball Men`s Player`s Union, a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, pe 13 martie. Acesta a povestit pentru ziarul Marca, stările prin care a trecut.

“Am trecut peste durerile de cap. A fost ca o mahmureală groaznică, cea mai dificilă parte. Nu puteam să dorm sau să gândesc, îmi trecea creierul prin mii de gânduri. Nu am mai avut durerile de câteva zile. Nu am mai avut nici febră și nici nu am mai tușit așa des, lucru care semnalează procesul de vindecare. Vor mai fi 14 zile de carantină, până când virusul va trece complet”, a spus fostul sportiv.

„Nu voi uita niciodată această experiență”

Fostul baschetbalist a mărturisit că se credea invincibil, datorită condiției sale fizice, dar că boala aproape l-a învins. ”Pentru mine, în ceea ce privește sănătatea, a fost cea mai mare sperietură din viață mea. Nu îmi aduc aminte în trecut să fi avut nici măcar gripă. Aveam un episod odată la doi ani, dar dura o zi.

Acum sunt bine, dar au fost 16 zile crunte. 12 dintre ele, cu o febră cum nu am mai avut niciodată. Am mai avut o accidentare la spate și am avut dureri mari două zile, dar știam atunci că mă voi recupera. Acum nu aveam certitudinea că mă voi vindeca. A fost un moment foarte rău. M-am calmat, am început să respir în liniște și a trecut”, a povestit acesta.

Alfonso Reyes a atras atenția asupra seriozității cu care trebuie privită COVID-19. „M-a pus la pamant când eram într-o condiție fizică bună, imaginați-vă ce poate să-i facă unei persoane normale sau care are deja probleme. Am crezut că sunt invulnerabil, dar virusul m-a doborât. M-am ridicat însă și sper că toți cei bolnavi care trec prin asta să reușească. Dar chiar m-a doborât. Nu voi uită niciodată această experiență”, a povestit acesta.