Lifestyle

Alimentele minune care cresc rezistenta la BOLI: „Coronavirus INCLUS”

Alimentele minune care cresc rezistenta la boli. Mihaela Bilic, medic nutritionist, a dezvaluit ce este indicat sa mancam pentru cresterea imunitatii.

Mihaela Bilic: Ghimbir și condimente din belșug

„Wasabi, ghimbir și condimente din belșug pentru creșterea rezistenței la boli. Coronavirus inclus. Dacă tot a pus panica riscului de îmbolnăvire stăpânire pe noi, nu pierdeți din vedere că cel mai bun lucru la care puteți apela pentru creșterea imunității este vitamina C.

Efectul ei miraculos este incontestabil

Și culmea nu vitamina c din alimente (e insuficientă), ci suplimente cu vitamina C în doze mari (1 g/zi timp de 1-3 luni). Efectul ei miraculos este incontestabil și nu există niciun risc de supradozaj”, a scris medicul nutriționist Mihaela Bilic pe Instagram.

Alimentele minune care cresc rezistenta la boli

„Cât despre alimentație, nu uitați să includeți în meniu toate produsele picante, condimentele și rădăcinile medicinale care vă pun sângele în mișcare și au efect vasodilatator: hrean, wasabi, ghimbir, dar și turmeric, cardamon, piper etc. Tot ce încălzește și activează corpul, ne ferește și de boli”, a adaugat Mihaela Bilic.

„Cât despre Coronavirus nu vă faceți griji, virusul gripal e mai aprig ca el voi întăriți-vă imunitatea și păstrați-vă optimismul”, a conchis celebrul nutritionist, potrivit DcNews.