Info Actual

Info Actual > Culinar > Alimentul care topeste kilograme! Nutritionist: Se slabeste mult si repede
Culinar

Alimentul care topeste kilograme! Nutritionist: Se slabeste mult si repede

Alimentul care topeste kilograme! Nutritionist: Se slabeste mult si repede

Mihaela Bilic, medic nutritionist, a dezvaluit care este alimentul care topeste kilograme ca prin minune. Potrivit spuselor sale, rezultatele sunt vizibile rapid!

“Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”

285“Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă😬 Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.

“Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!

Alimentul care topeste kilograme. Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.

Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect antiobezitate.

Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, medic nutritionist, pe pagina sa de Instagram.