Lifestyle

Alimentul-medicament al naturii care distruge tumori. Este considerat cel mai puternic medicament natural și are numeroase beneficii

Alimentul-medicament al naturii care distruge tumori. Este considerat cel mai puternic medicament natural și are numeroase beneficii

Alimentul-medicament al naturii care distruge tumori. Este considerat cel mai puternic medicament natural și are numeroase beneficii, un adevărat elixir pentru sănătate.

Sfecla roşie este una dintre cele mai folosite legume de către gospodine. Ea dă savoare salatelor și este benefică pentru sănătate.

Unul dntre alimentele-medicament ale naturii, cu efecte uimitoare în diverse afecţiuni, în special în bolile de sânge, cele de ficat şi în cele tumorale.

Sfecla. Cel mai puternic purificator al sângelui

Este considerată cel mai puternic purificator al sângelui. Pe lângă numeroasele beneficii pentru sănătate, această legumă are puţine calorii (43 kcal/100 g), fiind un element de bază ȋn diete.

Această legumă este un ajutor extraordinar pentru sănătatea copiilor încă din timpul vieţii intrauterine, substanţele sale active protejând fetusul.

În medicina naturistă, sfecla este folostiă de sute de de ani, pentru proprietăţile sale vindecătoare în bolile sângelui, în cele tumorale sau ale ficatului.

Curele cu sfeclă roșie pot fi indicate pe o perioadă de la 2 săptămâni până la maximum 2 luni

Pentru a avea efecte benefice vizibile asupra organismului, nu este suficient consumul ocazional. Specialiștii recomandă să includem în alimentația zilnică 100-150 de grame de sfeclă roșie crudă, potrivit Antena 3.

În general, curele cu sfeclă roșie pot fi indicate pe o perioadă de la 2 săptămâni până la maximum 2 luni. În unele cazuri, consumul exagerat de sfeclă roșie ar putea cauza apariția unor stări de greață. De asemenea, există posibilitatea ca incapacitatea organismului de a metaboliza sfecla roșie să determine o culoare roșiatică a urinei.

Pentru a preveni astfel de efecte adverse, se recomandă solicitarea opiniei unui specialist înainte de a începe o dietă bogată în sfeclă roșie.