Info Actual > Showbiz > Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: Mă simțeam nimeni, zero barat!
Showbiz

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: Mă simțeam nimeni, zero barat!

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: Mă simțeam nimeni, zero barat!

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase. La 11 ani de la divorțul de marele tenismen, Amalia și-a deschis sufletul și a oferit declarații despre despărțirea dureroasă care a șocat pe toată lumea în 2010, când cei doi și-au spus adio după 14 ani de iubire.

Amalia și Ilie Năstase au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cununat civil la Paris, în 2003, iar un an mai târziu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Amalia și Ilie Năstase au două fete!

Amalia Năstase, judectă: Vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani

„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine.

El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani>”, a povestit Amalia Năstase, potrivit click.ro.

Divorțul pe Amalia să ia viața de la zero

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: unde te duci, ești nebună, ai copii! Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea.

Amalia Năstase, despre divorțul de Ilie Năstase: Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit Amalia Năstase.