Info Actual

Info Actual > Diverse > Amantlâcul anului! Prins cu prosopul pe vine, Ciprian Marica vorbește de trădare
Diverse

Amantlâcul anului! Prins cu prosopul pe vine, Ciprian Marica vorbește de trădare

Amantlâcul anului! Prins cu prosopul pe vine, Ciprian Marica vorbește de trădare

Amantlâcul anului! Prins cu prosopul pe vine, Ciprian Marica vorbește de trădare. Ciprian Marica a fost surprins, în vara anului trecut, într-o cameră de hotel cu o femeie măritată. Cel care l-a filmat cu „prosopul pe vine” e chiar soțul încornorat. Clipul a ajuns pe internet de abia la finalul lunii aprilie, după ce a fot publicat de Ziar de Cluj, și a devenit viral.

292Cei trei actori ai momentului au fost Ciprian Marica, pe post de atacant. Ana Muntean, pe post de fundaș sau atacant, funcție de context. Și, în fine, Florin Muntean, pe post de mijlocaș. Și de cameraman. Video-ul care arata amantlacul fostului fotbalist a devenit în scurt timp viral.

Cine este, de fapt, Florin Muntean, soțul căruia Ciprian Marica ...

Marica este însurat cu Ioana Marcu, cu care are doi copii frumoși. Asta nu l-a oprit, însă, să-și înșele nevasta cu o altă femeie, tot măritată și tot cu doi copii, la rândul său.

După ce Ziarul de Cluj a făcut publică amantlacul fostului fotbalist, reacția sa pe Facebook este de neprețuit. Ciprian Marica a publicat un text în care vorbește de trădare. Dar nu a lui, ci a oamenilor politici.

„Poporul ăsta nu-și iartă trădătorii”

Am fost educat de mic sa lupt pentru România. Cu armele mele. Tot ce mi-am dorit din toata fiinta mea in viata asta a fost să joc pentru tricolor si sa mi se cante imnul. Asta mi-am dorit din copilărie.
Si la fiecare meci al naționalei eu am avut alaturi bunicii, parintii, pe toti cei care m-au crescut cu mândrie,cu dragoste de neam, de patrie, care m-au făcut mândru ca sunt român.

Nu m-a interesat politica niciodată. Dar niciodată nu am plecat capul, niciodată nu le-am dat satisfacție celor care incercau sa ne facă sa plecăm capul ca sa obțină foloase închipuite din pierderea identitatii nationale.

 Poate unii nu au inteles ce înseamnă tricolorul. Rosul asta de pe drapel e sângele strămoșilor noștri. Si al fraților nostri sacrificati pe diverse câmpuri de luptă!, poate chiar in timp ce scriu aici. Al medicilor care isi dau azi viata ca sa salveze vietile romanilor nostri, fara sa-i intereseze jocurile politice!

In decursul anilor, au mai existat tradatori de tara. Trădătorii astia ai istoriei au fost însemnați cu sângele eroilor noștri. Au fost blestemati.

Nu profitati de somnul “patriotilor’. Poporul ăsta nu-si iartă tradatorii. Si atunci, cum vă permiteți să vă manjiti cu jertfa a generații de români și sa credeți că nu veți plăti trădarea?!”, a fost mesajul lui Ciprian Marica.