Economic

Ambasadorul Chinei la București în vizită oficială la Complexul Dragonul Roșu. Aici lucrează cea mai mare comunitate de chinezi

Ambasadorul Chinei la București în vizită oficială la Complexul Dragonul Roșu. Aici lucrează cea mai mare comunitate de chinezi

Cel putin în ceea ce privește relațiile comerciale și culturale, România și China au o cooperare excelentă. Nu de puține ori s-au organizat evenimente importante la care reprezentanți de marcă ai celor două țări au participat.

Ambasadorul Republicii Populare Chineze la București, domnul Han Chunlin a vizitat Complexul Logistic și Comercial Dragonul Roșu, unde își desfașoară activitatea comercială cea mai mare comunitate de cetățeni chinezi din România.

Cu acest prilej Excelența Sa domnul ambasador s-a întâlnit cu președintele Niro Investment Group, reprezentanții Complexului Logistic și Comercial Dragonul Roșu și reprezentanții Asociației Casa Româno  – Chineză purtând discuții pe tema activităților comerciale cu mărfuri chinezești din zonă.

Pe parcursul vizitei, domnul ambasador a discutat cu mai mulți comercianți, fiind interesat de bunul mers al activităților comerciale derulate de societățile deținute de aceștia.

În acest context vor continua și se vor dezvolta relațiile de bună colaborare între Ambasada Republicii Populare Chineze la București și cea mai mare zonă comercială din Sud-Estul Europei.

Despre activitatea Niro Investment Group

Niro Investment Group are o experienta extinsa ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active. Printre proiectele dezvoltate si gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafata construita de peste 500.000mp, se numara cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Rosu, cladiri de birouri, proiecte rezidentiale, restaurante si hoteluri celebre, asa cum este cladirea istorica Grand Hotel du Boulevard. In 2018, compania si-a consolidat investitiile in industria ospitalitatii anuntand doua proiecte de anvergura: redeschiderea Grand Hotel du Boulevard, cladire simbol a Bucurestiului, sub marca internationala de lux Corinthia si constructia unui nou hotel premium in Bucuresti, situat pe blv. Expozitiei, care va fi deschis sub brandul international Swissôtel. Pentru mai multe informatii despre companie, vizitati http://nirogroup.ro/