Social

Amenințări din Bolintin Vale: ”Iau mitraliera și vă fac și nu știe nimeni”

Weekend-ul trecut, în Bolintin Vale, șeful Poliției a fost filmat în timp ce bătea un tânăr imobilizat la pământ. Moment la care au participat polițiști, jandarmi și militari care nu au reacționat în niciun fel, lucru de condamnat. Superiorii au luat deja măsuri împotriva sefului Poliției din Bolintin Vale și s-a declanșat o cercetare.

Scandalul de la Bolintin Vale nu s-a încheiat însă. Acum un individ a lansat în mediul online numeroase amenințări cu moarte către oamenii legii, dar și către români, în general.

Chiar dacă comisarul Costel Șerban a fost schimbat din funcția de comandant al Poliției și este cercetat penal în prezent pentru purtare abuzivă, incidentul se pare că nu va rămâne fără replică, căci acum un individ, afectat profund de cele întâmplate în Bolintin Vale, am pute putea spune că este deranjat grav, aruncă în stânga și în dreapta, cu amenințări cu moartea.

Amenințări din Bolintin Vale

Având acces neângrădit la retelele sociale, bărbatul furios din calea afară, live pe pagina de Facebook, uită de legi și de un limbaj adevcat și trece la amenințări cu moartea. Bărbatul se adresează atât polițiștilor, cât și tuturor românilor care îi vor ieși în cale, după cum chiar el spune.

Clipul video în care bărbatul amenință cu moartea, ba chiar spune felul în care ar putea ataca, a fost preluat de o pagină dedicată polițiștilor români, astfel ajungând viral pe internet.

”Am făcut rău, îți dau voie să faci rău. Atâta timp cât mă lași în viață, că nai cum să mă omori,  mă bați, mă persecuți și când ies de acolo știu ce am de făcut. Îmi pun o mască, îmi iau mitraliera și te fac și nu știe nimeni. Stați cuminți că ne alarmăm pe voi. Torturez orice român găsesc pe stradă”, a fost strigătul nervos al individului.

Vezi filmul in articolul publicat de spynews.ro