Lifestyle

„America Express” în loc de „Asia Express” cu Irina Fodor în loc de Gina Pistol. S-au certat vedetele?

„America Express” în loc de „Asia Express” cu Irina Fodor în loc de Gina Pistol. S-au certat vedetele?
gandul.ro

Se apropie cel de-al cincilea sezon al show-ului “Asia Express”, dar fiindcă aventura se va muta de această dată în America, ediția cea nouă a show-ului se va numi “America Express”.

Primele 3 sezoane ale  emisiunii au fost prezentate de Gina Pistol și era de așteptat ca aceasta să se întoarcă pe micile ecrane. Iată că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Ginei i-ar fi greu să lipsească atît de mult timp de lângă fetița sa de 1 ani și două luni.

În 2021, Gina și partenerul ei de viață, Smiley, au devenit pentru prima dată părinți, și o dată cu acest eveniment, deosebit de important, vedeta și-a dorit să petreacă cât mai mult timp cu copilului ei.

Așadar, Gina a fost nevoită să intre în concediu de creștere a fetiței, iar sezonul 4 al emisiunii ”Asia Express” a fost prezentat de soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor.

Deoarece noul sezon al emisiunii de aventura urmează să ruleze la postul Antena 1, în mediul online, au început să circule o serie de zvonuri potrivit cărora Gina Pistol ar reveni pe micile ecrane, plecând de această dată pe continent American.

Dar, contrar zvonurilor, Irina Fodor va fi în continuare prezentatoarea sezonului 5 al show-ului anterior precizat, potrivit unui comunicat de presă al postului Antena 1.

Care este motivul pentru care și în sezonul 5 al show-ului, Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor

Producătorii emisiunii America Express sunt cei care au luat decizia ca și sezonul 5 al show-ului, numit de această dată “America Express”, să fie prezentat tot de Irina Fodor, decizia având la bază un sondaj potrivit căruia sezonul 4 a fost urmărit de un numar mai mare de telespectatori decât primele trei sezoane, iar  Irina Fodor a fost apreciată si felicitată de fiecare dată.

De asemenea, s-a văzut destul de clar că prezentatoarea Irina Fodor a creat o legătură specială cu toți foștii concurenți din sezonul anterior.

În concluzie, luând în considerare toate aspectele pozitive, producătorii au decis ca aventura de 3-4 luni prin țări precum Mexic, Guatemala și Columbia să fie prezentată tot de Irina Fodor.

Sursele noastre spun că Gina și Irina sunt bune prietene, nu există nicio invidie între ele cu privire la înlocuirea la emisiune, așa cum s-a speculat.

Nici Gina Pistol nu e mai prejos în ceea ce privesc ofertele de lucru

Chiar daca Gina Pistol a fost scoasă din “schema” show-ului “America Express” din poziția de prezentatoare, Antena 1 i-a oferit posibilitatea implicării în proiecte pe plan local, având astfel avantajul de a fi, în continuare, aproape de fiica sa.