Lifestyle

Gina Pistol renunță la televiziune! Câți bani primea prezentatoarea la Antena1

Gina Pistol renunță la televiziune! Câți bani primea prezentatoarea la Antena1

Gina Pistol în cadrul postului de televiziune Antena1 îndeplinea rolul de prezentator pentru doua emisiunii, Chefi la cuțite și Asia Express.

Gina Pistol a prezentat emisiunea Chefi la cuțite timp de 11 sezoane, timp în care a încasat o sumă imensă de bani. Aceasta ar fi primit pentru fiecare sezon filmat 15.000 de euro, potrivit Fanatik.ro. Un cumul al tuturor sezoanelor filmate de prezentatoare înseamnă suma de 150.000 de euro. Aceasta a luat o pauză la sezonul 9, după ce a devenit mamă, iar Irina Fodor a înlocuit-o. Apoi, Gina Pistol a revenit iarăși pe platourile de filmare, dar iată că nu pentru mult timp.

În ceea ce privește emisiunea Asia Express, Gina Pistol primea pe lună 18.000 de euro, după un sezon întreg se acumula aproximativ 45.000 de euro.

Gina Pistol renunță la televiziune

Vedeta a decis după toate sezoanele filmate pentru Antena1 să renunțe la televiziune și să se dedice în totalitate familiei. Aceasta are o fetiță în vârstă de doi ani împreună cu cântărețul Smiley.

„Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune”, a este declarația făcută de Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Gina Pistol nu obișnuiește să-și facă planuri de viitor, însă de data asta le-a mărturisit fanilor din mediul online că se gândește la o schimbare a stilului de viață, mai ales că muncește foarte mult. Mai exact, vedeta Antena 1 vrea să facă mai mult sport, să călătorească mai des și chiar să meargă la terapie.