Info Actual

Info Actual > Diverse > Amintiri din Epoca de Aur! Serghei Mizil: Toate aventurile din lume, cu femei și cu băutură
Diverse

Amintiri din Epoca de Aur! Serghei Mizil: Toate aventurile din lume, cu femei și cu băutură

Amintiri din Epoca de Aur! Serghei Mizil: Toate aventurile din lume, cu femei și cu băutură

Amintiri din Epoca de Aur. Serghei Mizil, prieten bun al fotbalistilor, a povestit cum decurgeau chefurile de altadata. Iata cateva episoade pe care nu le va putea uita!

Serghei Mizil a povestit pentru „Gazeta Sporturilor” câteva episoade petrecute alături de fotbaliștii români. El a fost prieten foarte bun cu Gino Iorgulescu, în perioada în care actualul președinte al LPF evolua la Sportul Studențesc, echipă ocrotită de Nicu Ceaușescu.

„Aveam o gașcă noi, cu Nicu, cu Gino Iorgulescu, toate aventurile din lume, cu femei și cu băutură. Gino e un prieten adevărat. El i-a luat locul lui Mircea Sandu, ca lider al Sportului, cu ajutorul lui Nicu, Gino avea intrare oricând la băiatul lui Ceaușescu. Bine, Nicu nu prea era el pasionat de fotbal

Amintiri din Epoca de Aur: Sportul Studențesc era echipa mea de suflet

Eu am trăit lângă Gică (n.n. Hagi) de când avea el 17 ani și așa a fost mereu, serios, nu i-a impus nimeni. Stătea pe malul Dâmboviței, unde erau niște apartamente pe care le punea Sportul la dispoziție. Am fost lângă el multă vreme fiindcă Sportul Studențesc era echipa mea de suflet. Ne distram nopți întregi, cu femei, cu gagici, Hagi trecea pe lângă noi și se ducea în cameră să doarmă. Nu-l punea nimeni să ne ignore, așa era felul lui”, a spus Serghei Mizil, care a vorbit și despre chefurile trase alături de Adrian Mutu.

Exagerați cu asta! Eu am stat de mic printre fotbaliști. Sunt și ei oameni

„Domne, am făcut beții mari de tot cu Adi, dar atunci n-am băut cu el. Adrian e simpatic și noi doi cam suntem pe aceeași traiectorie, dar în seara aia n-a fost la mine, chiar dacă voi l-ați tocat în presă. Exagerați cu asta! Eu am stat de mic printre fotbaliști. Sunt și ei oameni. Când ajungi la niște bani, profiți de celebritate, ce să faci.”