Lifestyle

Ana Morodan dezvăluie tot! Cum a schimbat-o scandalul vieții ei

Ana Morodan dezvăluie tot! Cum a schimbat-o scandalul vieții ei
Credit imagine: cancan.ro

Ana Morodan, unul dintre cei mai apreciați influenceri din România, a intrat într-un scandal colosal după ce a intrat în două acidente rutiere în aceeași zi. Ea s-a ales cu trei dosare penale în urma incidentelor. În plus, deși declarase presei că a condus fără carnet, adevărata problemă era faptul că se afla sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

Pentru a aduce lumină asupra controversatului caz, Ana Morodan a făcut mai multe declarații. În cadrul acestora, ea a vorbit despre abuzurile venite din partea fanilor în timpul difuzării Asia Express, precum și despre una dintre cele mai răspândite și crunte boli ale secolului nostru – depresia.

Ana Morodan explică rezultatul etilotestului

În primul rând, vedeta a vrut să clarifice rezultatele testelor, care au făcut-o să fie înfățișată în media drept alcoolică și narcomană. Iată care este versiunea ei referitor la ceea ce s-a întâmplat:

„Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog. Eu nu mă droghez.

Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere. Eu am problemă cu rinichii, cu unul, nu cu amândoi. Nu sunt eu o mare fană de bere, nu beau bere în cantități mari. Din când în când mai beau câte o bere, că e bună pentru rinichi”, a spus ea. Totuși, amintim că este periculoasă combinarea alcoolului cu benzodiazepină, chiar dacă cel dintâi este în cantități mici.

Se confruntă Ana Morodan cu o tulburare depresivă? Trauma Asia Express

Influencerul a vorbit și despre dependența față de calmantul Xanax, pe care a început să-l ia regulat după experiența Asia Express. Aceasta este declarația pe care a făcut-o pentru Fanatik, fiind ulterior citată de Cancan:

„Țin minte când am fost la Asia Express, primele trei episoade, acolo am primit și amenințări cu moartea (…) Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii. N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez. Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!”