Info Actual

Info Actual > Diverse > Anamaria Prodan a anticipat ordonanța militară nr. 2. „Am împărțit pachete celor săraci”
Diverse

Anamaria Prodan a anticipat ordonanța militară nr. 2. „Am împărțit pachete celor săraci”

Anamaria Prodan a anticipat ordonanța militară nr. 2. „Am împărțit pachete celor săraci”

Anamaria Prodan a anticipat ordonanța militară. „Am împărțit pachete celor săraci”. Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu doi ani, la vârsta de 70 de ani. Îndrăgita interpretă de muzică populară suferea de mai mult timp de o afecțiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate.

Fiica sa, Anamaria Prodan, a postat um mesaj trist pe pagina sa de Instagram. „Să te odihnești în pace Draga mea MAMĂ … iubirea vieții mele … nu există zi să nu te am în inima, în suflet și în minte. Ești în toată fiinta mea forever”, a scris ea.

416Femeia de afaceri pare că a interdicțiile impuse de autorități prin anticipat ordonanța militară nr. 2. Astfel Anamaria Prodan a hotărât să facă parastasul cu trei săptămâni mai devreme. „Am făcut pomana de 2 ani chiar înainte să se interzică intrarea în cimitire. Am anticipat așa ceva. Am împărțit pachete celor săraci pentru sufletul mamei mele”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Afacerista a mai declarat că mormântul este foarte îngrijit în permanență de o angajată a familiei. „La mormânt, la câteva zile, merg toți ai mei când este voie. Frații și rudele, de mormânt are grijă o doamnă foarte drăguță, care din prima zi a făcut ca mormântul să arate perfect”,a mai declrat Anamaria Prodan pentru sursa citată. Aceasta se află în izolare la domiciliu, în Dubai, alături de familia ei.