Lifestyle

Anamaria Prodan a mărturisit despre viața de noapte: ”Mi-au plăcut foarte tare jocurile de noroc”

Anamaria Prodan a mărturisit despre viața de noapte: ”Mi-au plăcut foarte tare jocurile de noroc”

Anamaria Prodan, renumita impresară, a vorbit în cadrul unei emisiuni despre pasiunea pe care o avea pentru jocurile de noroc, dar a afirmat că nu a fost niciodată dependentă.

Anamaria Prodan a mărturisit că i-a plăcut viața de noaptea și mergea frecvent în solile de jocuri de noroc, dar nu a fost niciodată dependentă de acest lucru.

„Nu, dependentă nu am fost niciodată de nimic. Dacă ești foarte stăpână pe tine nu ai cum să ai o dependență față de nimic. Mi-au plăcut foarte tare jocurile de noroc, mi-a plăcut viața asta foarte tare, mi-am dorit să o experimentez, ceea ce am și făcut. Nu mi-a păsat de nimeni pe pământ, am vrut să trăiesc și am vrut să experimentez. Îmi plăcea viața de noapte. Mi-a plăcut viața în cazinou, mi-a plăcut luxul, mi-a plăcut că eram singura femeie între toți bărbații și toți se uitau la mine ca la Dumnezeu, mi-a plăcut că aveam putere, având foarte mulți bani, repet, puteam să joc la cazinou cât doream. Nu ceream împrumut de la nimeni, eu dădeam împrumut”, a declarat vedeta.

Impresara a dezvăluit despre începutul relației sale cu Reghecampf

Impresara, are două fete din primul mariaj cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, pe Rebecca și Sarah. Anamaria Prodan mai are și un băiat cu actualul soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, pe Laurențiu sau cum i se mai spune Reghe Junior. La rândul lui și Reghecampf mai are un fiu dintr-un mariaj anterior, pe Luca. Antrenorul a fost căsătorit din 1994 până în 2008, cu Mariana Boldea, actual Pfeiffer.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri și despre relația ei cu Reghecampf

„Cumva, dacă este să o iei așa ad litteram da, dar la ce mod. Vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani și luni l-am cerut de bărbat. Asta a fost marea perioadă în care au trăit tensionați cei doi, l-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este. Eu eram divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani nu mai au niciun fel de legătură și am zis, ok, ce facem, ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu! Bun, luni a fost da răspunsul, ne vor căsători. De atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a explicat impresara, potrivit Tacataca.