Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anamaria Prodan, dezvăluie din secretele căsătoriei cu Reghe: „Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut…”
Showbiz

Anamaria Prodan, dezvăluie din secretele căsătoriei cu Reghe: „Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut…”

Anamaria Prodan, dezvăluie din secretele căsătoriei cu Reghe: „Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut...”

Anamaria Prodan, dezvăluie din secretele căsătoriei cu Reghe! Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani. Aceta și-a serbat ziua alături de cei dragi la reședința lor din Dubai.

Motivul pentru care AnamariaProdan și-a luat inima în dinți și dezvăluit din secretele de familie au fost știrile false apărute în media despre căsnicia lor. Pentru a-și liniștii urmăritorii aceasta a decia să facă un mini-interviu pentru a calma spiritele.

Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează

„Anii trec frumos peste noi și peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni și nu am păstrat secrete unul față de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine. Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneți”, a declarat Anamaria Prodan, citată de Impact.