Info Actual

Info Actual > Diverse > Anamaria Prodan, donatie pentru spitalele din Romania! Iata indemnul impresarei
Diverse

Anamaria Prodan, donatie pentru spitalele din Romania! Iata indemnul impresarei

Anamaria Prodan, donatie pentru spitalele din Romania! Iata indemnul impresarei

Anamaria Prodan, donatie pentru spitalele din Romania! Impresara s-a alaturat luptei impotriva Covid-19 si sprijina financiar spitalele„Victor Babes” din Timisoara si „Spitalul Fundeni” din Bucuresti.

Sotia lui Laurentiu Reghecampf a donat 800 de combinezoane, 1000 de masti de protectie si alcool sanitar celor doua spitale din Romania, potrivit Prosport.

In plus, impresara a achizitionat si 2000 de masti de protectie pentru doctori, impreuna cu finul Moise Olaru, fost fotbalist al Timisoarei.

Impresara i-a indemnat si pe ceilalti oameni din fotbal sa urmeze gestul

„Hai să băgăm mâna în buzunar, să ajutăm spitalele și medicii. Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze. Îi rog pe toți cei din fotbal să ajute Spitalul Fundeni.

Anamaria Prodan, donatie pentru spitalele din Romania: Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi

Dacă Dumenzeu v-a ajutat să strângeți averi, să aveți o situație finaciară foarte bună, donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi cei din fotbal ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului.

Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede. Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet, incet totul va muri! Lumea va muri, dar și fotbalul va muri“, a declarat Anamaria Prodan, conform sursei citate.