Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ciprian Marica. „Trebuie să rămână un idol al femeilor”
Showbiz

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ciprian Marica. „Trebuie să rămână un idol al femeilor”

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ciprian Marica. „Trebuie să rămână un idol al femeilor”

Anamaria Prodan îi ia apărarea lui Ciprian Marica. „Trebuie să rămână un idol al femeilor”.  Impresara tună și fulgeră împotriva celor care îl vorbesc de rău pe fostul fotbalist.

Ciprian Marica a devenit protagonist într-un scandal amoros fără precedent. Acesta şi-a înşelat iubita cu Ana Muntean, în luna august a anului trecut, iar un filmuleţ care dovedeşte asta circulă acum pe internet. Anamaria Prodan îi ia apărarea fostului fotbalist. Ea consideră că prioritățile românilor ar trebui să fie altele. Aceasta face o pledoarie pentru dreptul la viața privată.

„Eu cred că în viaţa privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu ştie ce relaţie are această doamnă cu soţul sau dacă mai sunt împreună. În viaţa asta, nu pot să fiu de acord cu cei ce filmează în privat şi dau pe post sau la ziare.

Eu am trăit o astfel de experienţă, care mi-a făcut, să spunem, între ghilimele, rău. Eu şi prietenul meu am ştiut s-o gestionăm. La fel şi familiile noastre. Ştiţi foarte bine că în România, dar şi în lume, femeia este blamată.

Ciprian trebuie să rămână un idol al femeilor. Acum trebuie să vorbim despre ce se întâmplă în România, ce se întâmplă nu economia, nu ce a făcut un om în intimitate. Ambele femei au copii şi nu e drept ca aceştia să vadă ce face presa”, a mărturisit  Anamaria la Pro X.