Info Actual > Showbiz > Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe: Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri
Showbiz

Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe: Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri

Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe: Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri

Din cuprinsul articolului

Anamaria Prodan îl desființează pe Reghe. Impresara continuă seria atacurilor și nu are milă atunci când vine vorba de bărbatul care i-a rănit sentimentele și pe care nu poate să îl recunoască.

”Despre Reghe ce pot să spun? Doar să zâmbesc, oarecum. Când ești foarte stresat cu activități mondene, nu ai cum să faci performanță în fotbal. Eu, timp de 16 ani, nu i-am permis lui Reghecampf să aibă activități mondene în afara bunului-simț. Iar asta pentru că nu poți să te joci cu banii oamenilor, cu banii investiți. Când mintea ta este cu totul și cu totul în altă parte, când ești preocupat să îți faci amantele cunoscute și să te faci de râs secundă de secundă, zi de zi, e greu să faci performanță. Bine că are clauză de reziliere, altfel era dat afară de mult timp.

Cred că are clauză vreo 300.000 (n.r.– euro), dar probabil Rotaru nu are bani acum pentru clauza de reziliere. Dar vă spun că va fi din ce în ce mai rău. Măcar atât a învățat de la mine, să își pună clauză de reziliere în contract, altfel era dat afară. Dacă va continua așa, va fi ‘out from football’, nu în play-out. Acum înțeleg de ce a fost dat afară de peste tot, care erau preocupările lui Reghe. Viața lui s-a împărțit între minciună și nenorociri. Chiar îmi pare rău că a ajuns o umbră a antrenorului care era numărul 1 de la noi, atunci când noi, familia, îi eram alături”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

“Mi-a furat tot din casă!”

“Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan, eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii! Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de zece ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș”, a dezvăluit Anamaria Prodan, la “Xtra Night Show”.