Lifestyle

Anca Serea în culmea fericirii! Prima oară, pentru a șasea oară

Anca Serea în culmea fericirii! Prima oară, pentru a șasea oară

Anca Serea în culmea fericirii! Prima oară, pentru a șasea oară.

Cea mai cunoscută mămică din showbiz-ul românesc, Anca Serea, le-a dezvăluit urmăritorilor săi pe rețelele sociale că 1 august a fost o zi specială pentru toată familia. Anca a povestit că mezina sa, în vârstă de doar șase luni, a făcut primii săi pași.

Momentul a fost imortalizat, iar pozele frumoase au fost făcute publice de cei doi fericiți părinți. Vedeta a mărturisit faptul că momentul a fost extrem de emoționant, deși a mai trăit de cinci ori același eveniment.

„1 august. Ultima luna a verii, marchează un moment special în familia noastră. Primii paşi ai celui mai mic membru al familiei, Clopotica Leah ❤️! Deşi poate va imaginaţi că după 5 copii astfel de momente nu mai stârnesc mare emoţie, adevărul este că inimile noastre tremură că şi cum am fi pentru prima dată părinţi. Pentru că primii paşi, cu forţe proprii, sunt primii paşi către independenţa. Către a atinge singură obiective şi a-şi împlini visuri.

Este adevărat, va mai dura ceva până va reuşi efectiv, dar începutul a fost deja făcut. Noi, părinţîi ei care o iubim nespus de mult. Îi dorim din suflet că şi următorii paşi să o calauzeaza pe drumuri senine şi frumoase. Și îi promitem că, indiferent ce se va întâmplă, ii vom fi mereu alături şi o vom ţine de mânuţa, ori de câte ori va avea nevoie ❤️! #leah #firststeps #ourlove #teiubesc❤”, a fost mesajul emoționant al Ancăi Serea

Anca Serea își mai dorește un copil?

Anca Serea are doi copii din primul său mariaj cu afaceristul Filip Poplingher, David (17 ani) și Sara (12 ani). Împreună cu Adi Sînă, vedeta are patru copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi Leah (6 luni).

Cât despre posibilitatea ca familia fostei prezentatoare să se mărească, aceasta a mărturisit pentru Viva că i-ar plăcea să adopte un copil.

„Ne dorim şi al şaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni şi, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopţie, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viaţa unei mogâldeţe. Care, fără vină, se află într-o situaţie pe care nimeni nu şi-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată”, a declarat Anca Serea