Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anca Serea, probleme de sănătate! Primele declarații:„Am crezut că…”
Showbiz

Anca Serea, probleme de sănătate! Primele declarații:„Am crezut că…”

Anca Serea, probleme de sănătate! Primele declarații:„Am crezut că...”

Anca Serea, probleme de sănătate! Anca Serea, soția lui Adrian Sînă a ajuns, zilele trecute, de urgență la spital, în Bulgaria, din cauza anemiei. Prin intermediul unei postări pe social-media, ea a oferit primele declarații după ce a fost externată. Vedeta de televiziune le-a mulțumit admiratorilor pentru gândurile bune și le-a oferit un sfat privind importanța sănătății: „este cel mai prețios lucru din viață unui om”.

„În sfârșit am ajuns acasă! Și… sunt puțin mai bine! Sănătatea este cel mai prețios lucru din viață unui om. Iar ultima săptămâna mi-a demonstrat din plin cât de mult contează să ai grijă de ține, nu doar pentru binele tău, ci și pentru al celor care depind de ține sau al celor care țin la ține.

Poate o parte din voi, prietenii de aici ați aflat că am ajuns internată în spital din cauza anemiei. Este o problemă de care știam, dar nu i-am acordat niciodată importantă cuvenită. Corpul meu a vrut să îmi transmită mesajul că muncesc prea mult, mă odihnesc prea puțin și nu am ținut cont de tratamentul pe care ar trebuit să îl urmez constant.

Simptomele pe care le-am resimțit de dată această au fost că un duș rece. Am crezut efectiv că… nu o să-mi revin. Iar familia și foarte mulți prieteni s-au îngrijorat nespus. Mulțumesc tututor pentru că v-ați gândit la mine și poate v-ați rugat pentru binele meu.

Va rog pe toți care citiți această postare să aveți grijă de voi, să nu credeți că problemele de sănătate pe care le aveți dispar de la sine sau că aveți timp să va ocupați de ele luna viitoare, poate anul viitor. Sănătatea noastră trebuie să fie o prioritate indiferent de orice! Va îmbrățișez cu dragoste, să fim sănătoși!”, a scris soția artistului pe contul personal de Instagram.