Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anca Țurcașiu, superbă la 50 de ani! Ședință foto la malul mării
Showbiz

Anca Țurcașiu, superbă la 50 de ani! Ședință foto la malul mării

Anca Țurcașiu, superbă la 50 de ani! Ședință foto la malul mării

Anca Țurcașiu, superbă la 50 de ani! Ședință foto la malul mării

Anca Țurcașiu s-a hotărât să repete ședința foto pe care a făcut-o în urmă cu 10 ani. Artista a pozat la malul mării, în același loc de acum 10 ani, într-o rochie albă, vaporoasă, care i-a pus de minune în evidență silueta de invidiat. La cei 50 de ani ai săi, proaspăt împliniți, Anca Țurcașiu arată impecabil. Fericirea i se citește pe chip, cu toate că, din nefericire, a divorțat de soțul său după 22 de ani de căsnicie.

„Iubesc marea! Dintotdeauna. Copil fiind, mergeam cu părinții mei la Năvodari cu cortul, pe care-l montam pe plajă. Trei săptămâni. Ca să ne trezim cu marea în nări. Ca să ne putem bucura de ea cât mai mult. Când am împlinit 40 de ani am făcut o ședință foto la mare cu un artist fotograf, Mircea Marinescu. Ne-am propus reeditarea ei la 50 de ani. Tot acolo. Ceea ce s-a și întâmplat vara aceasta. Fotografia de mai jos e în avanpremieră! Restul… urmează cât de curând!”, a fost mesajul Ancăi Țurcașiu pe contul său de Facebook.

Viața la 40 de ani. Ședință foto incendiară la malul mării!

Ce spunea Anca Țurcașiu la 40 de ani? Actrița mărturisea într-o emisiunea televizată că plănuise să facă o ședință foto la malul mării. Dar, abia după ce a mers la un nutriționist, a reușit să slăbeacă 6 kilograme în 3 luni și să arate așa cum își dorește. Adică superb.

„Când am împlinit 40 de ani, mi-am dorit să pozez aşa cum nu am mai făcut-o niciodată şi am început să merg la sală ca să slăbesc, pentru a mă pregăti pentru această şedinţă foto unică din viaţa mea. Din păcate, degeaba făceam sport şi nu mâncam foarte mult, kilogramele rămâneau pe mine şi grăsimea de asemenea.

Abia după ce am apelat la un nutriționist, am ajuns să am 57 de kilograme la 1,72 metri, şi să fiu mulţumită de mine. Am vrut să arăt că sunt mulţumită de mine şi să-mi demonstrez că arăt bine, că femeile pot fi atrăgătoare şi când trec de prima tinereţe”, a spus Ţurcaşiu.

 

Anca Ţurcaşiu: "Am IUBIT MULT!" VEZI Ce Mai Spune Despre BĂRBAŢII Din Viaţa  Ei | Entertainment, Monden | Libertatea | Libertatea