Info Actual

Info Actual > Showbiz > Anda Adam, adevarul despre divort: „Nu am de ce sa ma feresc”
Showbiz

Anda Adam, adevarul despre divort: „Nu am de ce sa ma feresc”

Anda Adam, adevarul despre divort: „Nu am de ce sa ma feresc”

Anda Adam, adevarul despre divort! Apar speculatii in plina pandemie in legatura cu o posibila despartire intre artista si sotul sau, Sorin Andrei Nicolescu.

Zvonurile au plecat de la faptul că artista ar fi lăsat mai multe indicii care să confirme bănuielile rupturii dintre cei doi.

218Concret, artista a șters toate pozele de pe Instagram cu soțul ei, la fel și bărbatul. În plus, vedeta nu mai poartă verigheta. Anda Adam și Sorin s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe Evelina

Artista a rupt tăcerea despre despărțirea de soțul său și a făcut, vineri, primele declarații.

Anda Adam, adevarul despre divort: „Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare”, a declarat Anda Adam, potrivit cancan.ro