Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andi Moisescu a fost parasit: “O lectie pe care trebuia sa o primesc in viata”
Showbiz

Andi Moisescu a fost parasit: “O lectie pe care trebuia sa o primesc in viata”

Andi Moisescu a fost parasit:

Andi Moisescu a fost parasit! Indragitul prezentator TV si-a deschis sufletul si a oferit dezvaluiri despre evenimentul trist care i-a marcat existenta.

Chiar daca este intotdeauna cu zambetul pe buze, putini sunt cei care stiu ca prezentatorul TV a trecut printr-un moment marcant in copilarie, atunci cand tatal sau l-a parasit.

Prezentatorul TV a vorbit deschis despre drama pe care a trait-o la varsta de 4 ani, cand tatal sau a plecat de acasa fara sa se uite inapoi.

Andi Moisescu a fost parasit! Juratul de la Romanii au Talent este optimist si considera ca aceasta a fost o lectie menita sa il ajute pe viitor.

„Pe undeva, e firesc să uiţi. Dacă de la 3 ani şi jumătate spre 4 ani nu îl mai vezi niciodată, nici nu ştiu dacă apucă să se dezvolte noţiunea asta până la acea vârstă. Mă uit la vârsta copiilor mei. Abia de acolo încep să perceapă lucrurile, de la 3 ani în sus. Dar, ştii cum e, pierzi pe undeva, câştigi pe altă parte. Poate că aşa am învăţat nişte lucruri. Poate că asta a fost o lecţie pe care trebuia să o primesc în viaţă ca să o predau frumos mai departe copiilor mei, care se bucură de mine din plin din punctul ăsta de vedere’, a declarat prezentatorul TV, potrivit Capital.

Reamintim ca Andi Moisescu este casatorit cu Olivia Steer, femeia cu care are doi baieti.