Lifestyle

Andi Moisescu a spus adevarul: „Nu mai exista vreun secret. Am ramas SINGUR”

Andi Moisescu a spus adevarul: „Nu mai exista vreun secret. Am ramas SINGUR”

Andi Moisescu a spus adevarul! Prezentatorul TV a dezvaluit cum isi petrece timpul in izolare, dar si cum se imparte intre munca si familie.

Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio!

Andi Moisescu a spus adevarul: „Nu mai exista vreun secret. Am ramas SINGUR”

„Studioul este foarte aproape de casa mea şi aş putea spune că aici m-am izolat eu. Este un decor drăguţ, 360, deoarece filmez totul, atât pentru canalul meu de Youtube, cât şi pentru emisiune. Am trimis toată echipa acasă de la bun început şi am rămas singur aici, aşa că volumul de muncă este mai ridicat. Practic, duc emisia de „Apropo TV” de la un capăt la altul. Am avut şi zile cu 21 de ore de filmare, editare şi montare. Viaţa mea are două locaţii: acasă şi la studio! Cred că fiecăruia dintre noi ne lipseşte că nu ne mai putem vedea unul cu celălalt, că nu mai avem interacţiune”, a declarat prezentatorul TV pentru click.ro.

Ce face familia lui in timp de izolare

Prezentatorul TV a vorbit despre activitatile din izolare ale familiei sale, dar si despre timpul petrecut alaturi de Olivia Steer si cei doi baieti pe care ii au impreuna, David si Luca.

„Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi. Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor. Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali. Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video. Aşa au găsit ei de cuviinţă să-şi facă temele la şcoală şi, deloc surprinzător, profesoarele au fost de-a dreptul impresionate. Acum, alţi colegi de-ai lor încearcă să le urmeze exemplul”, a mai spus prezentatorul TV.