Lifestyle

Andreea Antonescu îi ia prin surprindere pe Fermieri. „După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări”

Andreea Antonescu îi ia prin surprindere pe Fermieri. „După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări”

Andreea Antonescu îi ia prin surprindere pe Fermieri. „După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări”.

După ce Orășenii și Sătenii au avut parte de o dublă eliminare, lupta devine din ce în ce mai acerbă la Ferma. Au trecut de o săptămână în care au fost legați de mână doi câte doi, în care au depins unul de altul până și în cele mai intime gesturi. Fermierii au trecut deja la nivelul următor.

Cu toate acestea, surprizele nu s-au oprit aici: o nouă concurentă a acceptat provocarea competiției! În adolescență a vrut ”să o lase papa la mare” când credea că ”Moș Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor a ajuns la concluzia că cel mai ușor treci peste supărarea în cuplu când…”îl cerți cu vin”.

Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele. A crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe.

O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România

”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu e noua concurentă de la "Ferma". Primele declaraţii: "Oamenii n-au fost bucuroşi că am venit acolo"

O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta Ferma. Orășeni vs Săteni, de la Pro TV.

Cum va fi primită de colegi, din ce echipă va face parte și cum se va descurca cu primele activități primite în casă, aflăm marți, 29 septembrie, de la 21:30.