Info Actual

Info Actual > Showbiz > Andreea Bălan amenințată de fostul soț? „Nu poți să o înjuri și să o ameninți pe mama copiilor tăi”
Showbiz

Andreea Bălan amenințată de fostul soț? „Nu poți să o înjuri și să o ameninți pe mama copiilor tăi”

Andreea Bălan amenințată de fostul soț? „Nu poți să o înjuri și să o ameninți pe mama copiilor tăi”

Andreea Bălan amenințată de fostul soț? „Nu poți să o înjuri și să o ameninți pe mama copiilor tăi”. George Burcea i-a declarat „război” fostei soții chiar în ziua de Paște.

Totul s-a întâmplat, după ce acesta a descoperit că nu mai are acces la contul oficial de Instagram al fiicei sale, Ella. Actorul a izbucnit în spațiul online, chiar înainte de miezul nopții. Reacția Andreei n-a întârziat să apară. Aceasta a publicat un mesaj pe contul său de Instagram.

„Când postezi satâre după ce dai share la pozele cu Ella și Clara, e firesc să primești block. Ca să nu mai dai share și să apară copiii lângă astfel de postări periculoase! Vreau un tată exemplar, nu de care să îmi fie teamă”, este postarea vedetei.

Surse din apropierea artistei au declarat pentru Cancan au povestit că George Burcea ar fi amenințat-o pe fosta nevastă.

“S-a purtat ca un bădăran. A dat dovadă de un caracter de doi bani. Un astfel de bărbat care se pretinde actor sau persoană publică nu poate să se comporte în halul acesta. Așa ceva nu se face în sfânta zi de Paște. Nu poți să o înjuri și să o ameninți pe mama copiilor tăi”, a declarat o sursă apropiată Andreei, conform sursei citate.

Andreea Bălan, amenințată? „Am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul”

Andreea Bălan susține că singura sa dorință este aceea ca fiicele sale să fie fericite. Ea își dorește ca Ella și Clara să aibă o copilărie minunată, „fără lipsuri emoționale”.

„De mica am visat ca voi avea 2 copii si dupa ce am alergat ani de zile sa ma stabilizez emotional si financiar, am indraznit sa imi indeplinesc visul. Imi doresc ca Ella si Clara sa fie mai fericite decat am fost eu, sa aiba o copilarie minunata, fara lipsuri emotionale sau de orice fel, sa se joace si sa fie educate frumos si sa stie ca nimic nu este imposibil si niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mama este infinita!”, este mesajul său pe pagina sa de Facebook.